ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد تب کریمه کنگو؛ بیماری کُشنده تابستانی هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۵؛ هشدار گرمای شدید در ۲۹ استان مشاغلی که هوش مصنوعی نمی‌تواند جایگزین آنها شود محرومیت ۱ تا ۱۰ ساله برای متخلفان کنکور دستگیری شرور معروف و ۸ متهم دیگر در پرونده نزاع مرگبار جنوب شرق تهران آیتم‌های تعیین شهریه مدارس غیردولتی/ کاهش ساعت کاری معلمان مدارس غیردولتی و بیمه کامل آنها از مهرماه جریمه ورود به محدوده طرح از ۲۸ خرداد تا ۸ تیر حذف می‌شود؟ هشدار هواشناسی درباره استمرار گرما در ۲۷ استان/ لزوم مدیریت مصرف انرژی فردا، آخرین مهلت دریافت کارت کنکور عکس روز ناسا از یک فرورفتگی در مریخ

اعلام آماده‌باش در ایلام در پی وقوع گرمای ۵۱ درجه‌ای دهلران

فرماندار دهلران از اعلام آماده‌باش سراسری مدیریت بحران ایلام در پی وقوع گرمای ۵۱ درجه‌ای دهلران خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۸ - ۲۹ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 19
کد خبر: ۱۳۹۰۶۸

به گزارش راهبرد معاصر فرماندار دهلران گفت: شدت گرما موجب سوختگی 10 کنتور برق در این شهرستان شده و حتی کولرها نیز منازل را خنک نمی‌کنند و این امر موجب مشکل برای شهروندان شده است.

صادقی از آمادگی همه دستگاه‌ها و به ویژه دستگاه‌های خدمت‌رسان خبرداد و گفت: ادارات باید در زمینه مصرف برق با توجه به شدت گرما دقت بیشتری کنند.

فرماندار ویژه دهلران از ادارات منابع طبیعی و محیط ‌زیست خواست برای هر گونه آتش‌سوزی احتمالی آمادگی داشته باشند و شبکه بهداشت و درمان و هلال احمر امادگی لازم در خصوص مراجعات شهروندان برای گرمازدگی و امداد‌رسانی در جاده‌ها حفظ کنند.

محمد پاریاب رئیس اداره هواشناسی دهلران هم با اشاره به اینکه موج گرما تا روز سه‌شنبه همچنان فعال است پیش‌بینی‌های هواشناسی برای ادامه روند گرما در روزهای آتی یادآور گفت: در روزهای آینده افزایش یک تا 2 درجه‌ای دما نسبت به روزهای قبل پیش‌بینی شده است.

سوختگی وسایل اندازه‌گیری برق

رئیس اداره برق شهرستان دهلران هم با اشاره به سوخگی 10 کنتور برق بر اثر گرما به چندین مورد سوختگی وسایل اندازه‌گیری برق (کنتور) در سطح شهر اشاره و افزود: علت آتش‌سوزی وسایل اندازی‌گیری (کنتور) استفاده همزمان چندین وسایل سرمایشی بوده که با بالارفتن دمای هوا و تک فاز بودن وسایل اندازه‌گیری و فشار زیاد به سیم های برق این اتفاقات رخ داده است.

محمد بیگی تاکید کرد: شهروندان در صورت بروز هرگونه مشکل با شماره‌های 33722131 یا 121تماس بگیرند تا در کوتاه‌ترین زمان ممکن اکیپ به محل اعزام شوند.

بستری بیش از 50 نفر با علائم گرما زدگی در دهلران

رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دهلران از آمادگی مراکز درمانی شهرستان خبر داد و گفت: بیش از 50 نفر با علائم گرمازدگی در چند روز گذشته به بیمارستان مراجعه کرده‌اند.

عبدالصاحب شریفی بر ضرورت ماندن در خانه تاکید و افزود: افرادی که احساس سر گیجه یا افت فشار می‌کنند حتما به مراکز درمانی مراجعه کنند ضمن اینکه کودکان، افراد مسن و کسانی که مشکلات قبلی عروقی دارند در معرض نور آفتاب قرار نگیرند./تسنیم

ارسال نظر